ANDRA APPARATER 

 


PRNE Medical
Snorres väg 6
SE-14833 Ösmo

Rådgivning per telefon:

08 - 752 1959

eller via epost:

support@prne.se

 

 

StimaWELL Facetime för behandling av ansiktet

 

Perfekt för hudterapeuter, skönhetssalonger och alla enskilda som vill föryngra sina ansikten.

Denna utrustning är specialiserad på behandlingar i ansiktet som syftar till att minska/eliminera rynkor via ökning av hudmusklernas volym samt att öka fukthalten i huden via jonofores, dvs "injektion utan nål" av hudpreparatet Hyaluron.

Satsen StimaWELL FaceTime innehåller TENS/EMS-apparaten TENS Ecobasic, ansiktsmask med motelektrod för ansiktsmasken (bandelektrod), 30 ml Hyaluron Serum (hudfuktare), nålrulle för förbehandling av huden, instruktioner på svenska samt kablar och batterier till Ecobasic. Allt är komplett för lång användning.

Det finns fler apparater i vårt sortiment men TENS Ecobasic är den enda som har program (nr 16) just för den jonofores som sker här.


Kan StimaWELL Facetime vara något för dig? Vi har alltid öppet köp här. Om du inte blir nöjd skickar du tillbaka paketet.

För betalning finns en mängd alternativ i Klarnas system - kort, faktura, konton, uppskjuten betalning etc.


Komplett sats
Pris 3.600 kr

inkl moms.
Garanti 1 år.

Notera att FaceTime-metoden tillämpar två arbetssätt - 1/ den ökar muskelmassan i hudmusklerna vilket slätar ut rynkorna, samt 2/ via jonofores tillförs Hyaluron in i huden.

Det sistnämnda är inte samma som att smeta en salva på huden. Vid jonofores flyttas Hyaluronet in i huden där det ska vara. Detta innebär att hudens fuktighet ökar och detta består länge.

En behandling tar 20 minuter och får bara upprepas max två gånger per vecka. Efter varje behandling måste dessutom huden få vila i minst 48 timmar. Det är en kraftfull behandling.

Det hyaluronserum som används är heller inte samma som finns på apoteken. Här är serumet laddat negativt, vilket behövs för att jonofores ska fungera.

Jonofores - transport av joner - kräver att komponenterna är uppdelade i minus och plus, varvid själva transporten sker när strömkretsen är igång. Det negativt laddade Hyaluronet vill möta plus så att salvan blir elektriskt neutraliserad. Detta sker inne i huden och där stannar preparatet.


Jonofores - skjuter in Hyaluron i huden

Jonofores är en gammal kinesisk medicinkonst. I USA som har många kineser i sin befolkning är jonofores en vanlig metod medan den ännu är ganska ovanlig i Europa. Detta får delvis förklaras med bristen på adekvat "kinesisk" utbildning i Europa.

Jonofores kallas också jontofores, eller på engelska iontophoresis. I princip innebär metoden "injektion utan nål". Istället för nål används galvaniska strömmar som tvingar joniserade preparat (= salter) genom hudens porer till målet.

Galvanisk ström innebär att strömmen alltid går i samma riktning, från pluselektrod till minuselektrod. Den ena är den aktiva och den andra fungerar enbart för att sluta strömkretsen. Den senare kallas för "indifferent".

Ansiktsmasken är här den aktiva minuselektroden medan pluselektroden (= band) sätts på en vad. Instruktioner om detta medföljer i satsen.