PRNE Medical
Snorres väg 6
SE-14833 Ösmo

Kontakt för rådgivning om behandlingar och apparatval:

073 1274890

+4673 1274890

eller via epost:

support@prne.se

 

 

Två apparater för hudvård och skönhetsbehandlingar med sonofores respektive jonofores

RU-638 - Terapeutiskt ultraljud för sonofores


 

Pris 2.000 kr inkl moms.

Denna apparat är primärt byggd för att skjuta in hyaluronsyra i huden med avsikten att förminska eller eliminera rynkor samt göra huden mjukare.

Den kan också användas för att motverka och lindra artroser samt för andra uppgifter för terapeutiskt ultraljud, exempelvis värk (= borttransport av smärtsignalämnen).

Hyaluronsyra är ett kroppseget vätskebindande ämne som har många viktiga uppgifter. Kroppen har gott om hyaluronsyra i yngre åldrar men det minskar med tiden och ger då vätskebrist i huden (= torr hud, rynkor) samt minskad ledvätska (= försämrad ledfunktion).

Med RU-638 tillför man ämnet in i läderhuden samt till broskvätskorna i leder. Detta sker via ultraljudet och processen kallas "sonofores", dvs transport med hjälp av ljud.

Ultraljudet ger ett akustiskt tryck som driver medlet ett stycke in i kroppen, men bara inne i huden samt strax under huden.

Man smörjer medlet på huden och kör sedan ultraljudet tills medlet har vandrat in dit där det ska vara. Tiden för detta brukar vara runt 3-5 minuter.

Läs gärna mer om RU-638 här.

Kan RU-638 vara något för dig? Vi har alltid öppet köp här. Prova gärna. Blir du inte nöjd så skickar du tillbaka apparaten. Men hyaluronserumet måste du behålla mot liten kostnad.

För betalning finns många alternativ i Klarnas system - kort, faktura, konton, uppskjuten betalning etc.


StimaWELL Facetime för jonofores

 

Pris 3.600 kr inkl moms.

Perfekt för hudterapeuter, skönhetssalonger och alla enskilda som vill föryngra sina ansikten.

Denna utrustning är specialiserad på behandlingar i ansiktet som syftar till att minska/eliminera rynkor via ökning av hudmusklernas volym samt att öka fukten i huden via jonofores, dvs "injektion utan nål" av preparatet Hyaluron Serum.

Satsen StimaWELL FaceTime innehåller TENS/EMS-apparaten TENS Ecobasic, ansiktsmask med motelektrod för ansiktsmasken (bandelektrod), 30 ml Hyaluron Serum, nålrulle för förbehandling av huden, instruktioner på svenska samt kablar och batterier till Ecobasic. Allt är komplett för lång användning.

Det finns fler apparater i vårt sortiment men TENS Ecobasic är den enda som har program (nr 16) just för den jonofores som sker här.


Kan StimaWELL Facetime vara något för dig? Vi har alltid öppet köp här. Om du inte blir nöjd skickar du tillbaka paketet.

För betalning finns en mängd alternativ i Klarnas system - kort, faktura, konton, uppskjuten betalning etc.


Komplett sats
Pris 3.600 kr

inkl moms.
Garanti 1 år.

Notera att FaceTime-metoden tillämpar två arbetssätt - 1/ den ökar muskelmassan i hudmusklerna vilket slätar ut rynkorna, samt 2/ via jonofores tillförs Hyaluron Serum in i huden, dvs det kroppsegna ämne som håller huden mjuk.

En behandling tar 20 minuter och får bara upprepas max två gånger per vecka. Efter varje behandling måste dessutom huden få vila i minst 48 timmar.

Det hyaluronserum som används är heller inte samma som finns på apoteken. Här är serumet laddat negativt, vilket behövs för att jonofores ska fungera.

Jonofores - transport av joner - kräver nämligen att komponenterna är uppdelade i minusjoner och plusjoner, varvid själva transporten sker när strömkretsen är igång. Det här negativt laddade hyaluronserumet vill möta plus så att ämnet blir elektriskt neutraliserad. Detta sker inne i huden och där stannar preparatet.

Apparaten, dvs TENS Ecobasic, kan också användas för vanliga uppgifter inom TENS (nervstimulering) och EMS (muskelstimulering), exempelvis värkproblem, avslappning mm.

Läs mer om Eco basic här.