PRNE Medical
Snorres väg 6,
SE-148 33 Ösmo

Kundtjänst  08-752 1959
 

support@prne.se

 

Välkommen till vår hemsida och e-butik


 

I år 2019 firar vi 20-års jubileum inom området handel med elterapeutiska apparater.

Innan dess arbetade vi med forskning och teknisk utveckling inom medicinteknik. Vi har decenniers erfarenheter av behandling av problem i kroppens rörelseapparat - muskler, nerver, inflammationer, leder, blodförsörjning, vätskecirkulation - inklusive immunförsvarets roll i sammanhanget.

Den teknik vi tillämpar är vanlig inom elitidrotten men vi har skruvat den så att den också passar "vanligt" folk i alla åldrar mellan övre tonår (= färdigväxt) och 100+.

Det är inte svårare att återställa en äldre person med handikapp än en skadad idrottare. Metoderna är bara lite annorlunda.

Vi erbjuder således inte bara apparater för självbehandlingar utan också kunskaperna om hur behandlingarna ska ske för alla våra målgrupper.

 

Apparaternas tekniska utveckling sker nu hos andra, men metodutvecklingen arbetar vi med fortlöpande.

Vi har två angelägna områden som vi utvecklar vidare:

  • 1/ elektroterapi mot depressioner samt
  • 2/ metoder för att hålla immunförsvaret alert även under vinterhalvåret i Norden.

Depressioner, utmattningssyndrom etc vållar stort lidande, arbetsoförmåga mm.

Och vinterhalvårets närmast obefintliga immunförsvar skapar problem som man slipper med fulladdat immunförsvar - inflammationer, virus mm.

Dessutom kan immunförsvaret slå över och bli överreaktivt. Då uppstår nya problem. Även dessa kan hållas i schack. Vi börjar nu få teknik och kunnande för sådant.