PRNE Medical
Sommargatan 33
SE-25665 Helsingborg

Kontakt för rådgivning om behandlingar och tillhörande apparatval:

073 1274890

+4673 1274890

support@prne.se

 

Välkommen till oss


 

Vår bakgrund är forskning och teknisk utveckling inom medicinteknik.

Vi har från detta decenniers erfarenheter av behandling av problem främst i kroppens rörelseapparat - muskler, nerver, inflammationer, leder, men också i blodförsörjningen, vätskecirkulationen - inklusive immunförsvarets funktion.

Från den tiden då vi ägnade oss åt utveckling av apparatteknik finns nu produkter som används över hela världen. Kanske används de på 10.000-tals patienter (blodprov) just nu när du läser detta? Fabrikerna finns också i alla världsdelar och producerar i miljardvolymer.

Men numera har vi överlåtit allt sådant till yngre krafter och i stället koncentrerat oss på något som ännu återstår - teknik för läkning av skadade nerver.

Vi har lösningar som fungerar. Detta kommer att erbjudas sjukvården när vårt eget arbete är klart. Det finns regler för sådan forskning som vi måste följa.

 

Skadade nerver ingår i området neurofysiologi. Detta är ett mycket stort ämnesområde men vi har koncentrerat oss på muskelstyrande nerver.

Inom ämnesområdet finns också vagusnerverna, dvs syn, hörsel, smak, lukt och känsel och mycket annat - hela kroppens reglersystem.

Vi har också snuddat vid sådant och har tips till dem som vill arbeta vidare med vagus.

Vi arbetar således inte längre med egen utveckling av apparatteknik. Men vi kan inte låta bli att överföra kunskaper till dem som arbetar med sådant, dvs våra efterföljare.

Och till er som av sjukvården fått höra att "det inte finns någon bot" för just era problem så ska ni veta att ni är välkomna hit och prova. Kanske kan vi ställa allt till rätta med våra metoder?

Och du ger ytterligare ett bidrag till vår forskning.