FLER APPARATER FÖR HUDVÅRD
PRNE Medical
Snorresväg 6
SE-14833 Ösmo

Kontakt för rådgivning:

073 1274890

+4673 1274890

support@prne.se


 

 

RU-638 - terapeutiskt ultraljud för ansiktsbehandlingar, rynkborttagning mm samt mot artroser och krånglande leder


 

RU-638, ultraljudsapparat för hudvård mm.Pris 2.000 kr inkl moms.

Välkommen till vår e-butik. Här är alltid öppet köp och om du blir intresserad av de behandlingar som denna apparat kan göra - dvs hud och artroser - så kostar det ingenting att ta hem en apparat för att prova.

Blir du inte nöjd så skickar du bara tillbaka apparaten.

RU-638 är en ultraljudsapparat för hud- och artrosbehandlingar. Om du tycker att ditt ansikte ser äldre ut än vad du känner dig, så rättar du till det snabbt med denna apparat.

Likaså om du känner av ledbesvär i fingrar, knän, höfter mm.

Med RU-638 skjuter du vid hudvård in hyaluronserum till läderhuden, dvs hudens inre skikt. Därmed ökar fukthalten i huden, den sväller, blir mjuk och rynkor slätas ut.

Preparatet är detsamma som används som receptfri hudsalva. Skillnaden med ultraljudet är att det hamnar där det ska vara, inte utanpå där det försvinner vid nästa tvätt.

Själva behandlingen är mycket enkel. Du lär dig allt på några minuter. Våra instruktioner är på svenska. Behandlingen känns inte och hörs inte heller.

Har du husdjur med artrosproblem så behandlar du dem också. De blir inte skrämda av behandlingen.


I unga år har vi gott om hyaluron i vår hud. Hyaluronet är ett kroppseget socker som binder vätska, dvs vatten. Därför är huden mjuk och smidig. I ansiktet finns då inga rynkor.

Med ökad ålder minskar mängden hyaluron i huden. Hudens smidighet börjar försämras. En dag finns ingen hyaluron kvar. Huden blir nu torr och rynkig.

Om man inte är bekväm med detta går det bra att tillföra nytt hyaluron till huden. Sådant görs med hjälp av ultraljudet som skjuter in ämnet i huden. Det är samma metod som skönhetssalongerna tillämpar.

Hyaluronet köper du på närmaste Apotek. Det finns receptfritt vid avdelningen "Hud/Återfuktning".

Hjälpmedlet för detta är RU-638, ultraljudsapparaten för hudbehandlingar, se bild här ovanför.


Även mot brosk vid artroser

Denna apparat kan också användas för att behandla brosk i leder och då med samma hyaluron. Även brosket innehåller nämligen hyaluron som försvinner med tiden. När broskvätskan försvinner blir brosket torrt och slits lätt. Tillför hyaluron så vätskas brosket upp igen och leden fungerar bättre igen.

Processen som tillämpas här kallas "sonofores" , dvs transporten sker med hjälp av ultraljudets akustiska tryck. Detta för in ämnet till brosksäcken vid artroser. Brosket sväller då som en fuktig svamp och ledfunktionen blir klart bättre.

Sonofores hörs inte, känns inte och kan inte skrämma någon, djur exempelvis. Även de drabbas av artroser, särskilt större hundar.

RU-638 kan också ta bort defekter i huden, märken, prickar mm.

Ultraljudet skjuter in hyaluronserum till läderhuden. En förpackning Hyaluronserum medföljer satsen och när det är slut finns mera receptfritt på alla apotek.

Behandlingen där nytt hyaluronserum tillförs huden tar några minuter bara per dag i några veckor. Eftersom medlet nu är där det ska vara - i läderhuden - försvinner det inte heller vid tvättning.

"Skjutvapnen" för ultraljudet ser du till vänster om apparaten på bilden ovan. De kallas ultraljudsprober.

Använd den stora vid plana ytor och den lilla vid små ytor. Den tredje proben - "pennan" - som också finns där används vid prickbehandlingar.

Införsel av hyaluron sker via ultraljudets akustiska tryck. Sonofores kallas också "injektion utan nål".

Metoden sticker inte hål på något, typ kortisonsprutans kanyl, vilket kan orsaka vätskeläckage och andra problem.

Enda restriktionerna för denna metod är:

  • inte på gravida
  • inte mot bröstet vid hjärtfel
  • inte mot hjärnan
  • inte direkt mot ögonen

Pris 2.000 kr
inkl moms.
Garanti 1 år.

En sats RU-638 innehåller apparat, tre ljudprober för olika ytor - stora, mindre och punktformade, 1 förp Hyaluronserum (30 ml) samt instruktioner på svenska för allt det som apparaten kan användas för.


Kan RU-638 vara något för dig? Vi har alltid öppet köp här. Prova gärna. Blir du inte nöjd så skickar du tillbaka apparaten. Men hyaluronserumet måste du behålla mot liten kostnad.

För betalning finns många alternativ i Klarnas system - kort, faktura, konton, uppskjuten betalning etc.


Hud- och ledbehandling via ultraljud och hyaluron

Alla unga har gott om hyaluronsyra i kroppen. Mest i huden men också i brosk, ledvätska, benhinnevävnad och ögon.

Hyaluronet är ingen syra utan istället ett socker som har en otrolig förmåga att hålla fast vatten. En molekyl hyaluron håller fast 20 molekyler vatten. Detta gör huden, brosk, benhinnor mm smidiga.

Med åldern avtar mängden hyaluron i kroppen. En medelålders som väger 70 kilo har cirka 15 gram kvar i kroppen. Tio år senare är hyaluronet slut.

Med hjälp av terapeutiskt ultraljud kan man skjuta in nytt hyaluron i läderhuden, dvs i hudens inre skikt, samt till brosket.

För huden innebär behandlingen att den blir mjuk och fin och att rynkor minskas eller slätas ut på grund av den ökade vätskevolymen. För lederna innebär det uppmjukat brosk på grund av den större vätskemängden. I båda fallen kan man tala om föryngring. Även om du har passerat 65 så känns det som 20 år yngre.

När du ska behandla lättare artroser bidrar vi gärna med mer information än vad som är medskickat i apparaten. Maila oss då, eller ring.

Behandling med hyaluronserum mot brosk är skonsammare än motsvarande med kortison. Vid det sistnämnda uppstår påverkan på benvävnad och kanylen kan dessutom vålla skada på broskhinnan/synovian. Då förvärras det ursprungliga problemet eftersom broskvätskan kan rinna ut.

Det hyaluron - serum - som används vid påföring utifrån via ultraljud är tillverkat av växter. Det är ju ett socker. Hyaluronserum finns receptfritt på alla apotek under avdelningen Hud/Ansikte men en apoteksförpackning medföljer apparaten så att den är klar att användas omedelbart.

Har du en eller flera hundar? Då kan vi lova att dessa blir stora entusiaster för RU-638. Särskilt större hundar sliter sina leder ganska fort och artroser uppstår. Med denna apparat motverkar du det så att hunden slipper sådana besvär.


 

Andra preparat än Hyaluron

Självklart går det att köra in andra preparat också med hjälp av ultraljudet. Kontrollera bara att preparatet är godkänt för applicering via huden.

Det finns också smärtstillande medel som appliceras som salva på huden. Var dock försiktig med sådana. Rådgör helst med din läkare.

Sådana preparat innehåller gifter som kroppen måste få bort så småningom. Någon enstaka gång är ok, men inte flera dagar i sträck. Det är njurarna som då blir "tvättmaskin" och de har begränsad kapacitet.