APPARATVALPRNE Medical
Snorres väg 6
SE-14833 Ösmo

Kontakt för rådgivning om behandlingar och apparatval:

073 1274890

+4673 1274890

eller via epost:

support@prne.se

 
 

Läk inflammationen i armbågen -
"tennis- eller golfarmbåge" - med hjälp av TENS/EMS och terapeutiskt ultraljud


 

Välkommen till vår e-butik. Här är alltid öppet köp och om du blir intresserad av den behandling vi föreslår nedan så kostar det ingenting att ta hem en apparat för att prova. Efter några dagars tillvänjning märker du att den hjälper.

Blir du inte nöjd så skickar du tillbaka apparaten.

Men om du behåller den så har du ett kvalificerat hjälpmedel mot din inflammation och därefter kan den ingripa mot andra problem artroser, ischias, muskelskador mm - som kan dyka upp efterhand.

I övrigt är den en generell muskelvårdare med massage etc för ökat välbefinnande. Den kan också användas på hudproblem.

I vårt sortiment av apparater för elterapi har vi en modell, HK-D508A, som är en mästare på att snabbläka både akuta och kroniska inflammationer via provocerad genomblödning.

Det är lätt att översträcka de muskler som har sina fästen i armbågarna. Då blir det akut inflammation efteråt - epikondylit. Det gör ont i armen när du rör den, och särskilt när du griper något.

Alla inflammationer beskyddar sig själva mot infektioner med hjälp av inflammationsämnen som är större än blodkropparna. De bildar en spärr mot alla intrång.

Du ser spärren som en svullnad. Men efter några veckor har skyddet gjort sin plikt och ska lämna plats för läkande blod.

Om så inte sker kan inflammationen bli långvarig, smärtsam och vålla handikapp. Då blir inflammationen kronisk, degenerativ (nedbrytande). Svullnaden har dock försvunnit, den fungerar inte vid kronisk inflammation.

Nu blir det problem eftersom det nya förloppet biter sig fast och dessutom är förvirrande för immunförsvaret. Risken uppstår nu att immunförsvaret tror att inflammationen är det "normala" och istället börjar angripa frisk vävnad. Många reumatiska problem har startat på detta sättet.

Här återstår att hjälpa igång läkningen via forcerad genomblödning vilket kan ske med antingen EMS - elektrisk muskelstimulering - eller terapeutiskt ultraljud. Eller helst båda samtidigt.

Vid alla kroniska inflammationer är det positivt för läkningen att stimulera den inflammatoriska reaktionen. Detta är tvärtom vad apoteksprodukterna gör. Stimuleringen sker via den provocerade genomblödningen. Dvs behandlingen startar om från grundläget och nu blir det lättare att få bort inflammationen.

Tennisarmbågar som får läka sig själva kan behöva 2-5 år för detta även utan komplikationer. Om du tycker att detta är en väldigt lång tid att vara handikappad bör du behandla bort inflammationen snabbt med någon av våra apparater.

HK-D508A har allt som behövs för att snabbt läka inflammationer.Vi rekommenderar HK-D508A eftersom den innehåller både ultraljud och EMS och därför ger maximalt snabb läkning.

Kör den med 2-stegs behandling, först ultraljud för rensning av spärren, sedan EMS för forcerad genomblödning.

Med denna apparat kan du förvänta dig enbart någon månad för att bli frisk.

Fungerar detta på dig? Prova! Här är alltid öppet köp. Att behandlingen fungerar märks omgående.

För betalning finns en mängd alternativ i Klarnas system.