FLER APPARATER
 


PRNE Medical
Snorres väg 6
SE-14833 Ösmo

Kontakt för rådgivning om behandlingar och apparatval:

073 1274890

+4673 1274890

eller via epost:

support@prne.se

 

 

Läk dina inflammationer i muskler, senor, leder, bindväv mm med hjälp av vårt ultraljud och EMS-teknik


Om inflammationer inte läker av sig själva beror det på alltför svag genomblödning i området.Snabbaste metoden att få igång läkning av inflammationer i muskler, senor, bindväv och slemsäckar (bursiter) är att först behandla med terapeutiskt ultraljud i cirka 5 minuter, sedan direkt fortsätta med elektrisk muskelstimulering, EMS, en halvtimme.

Gör detta strax före läggdags varje kväll tills inflammationen är läkt. Sömnen bidrar också till läkningen.

Alla inflammationer skapar en skyddande barriär omkring skadan. Denna ska vara kvar någon eller ett par veckor. Sedan ska den sköljas bort av genomströmmande blod så att läkningen kan starta.

Ibland finns inte tillräcklig genomblödning så att detta kan ske, särskilt vid leder om omgivande muskler har svag genomblödning.

HK-D508A har allt som behövs för att snabbt läka inflammationer. Då gör man som nämns ovan - först ultraljudet som tvättar bort barriären (= inflammationsämnen), och sedan muskelstimuleringen som ökar muskelmassan så att genomblödningen ökar även när du inte kör behandlingar. Snart startar läkningen. Du känner när den kommer igång.

Apparaten på bilden passar bra för detta eftersom den har både ultraljud och muskelstimuleringen i sig. Dessutom har den expertprogram för kroppsdelar - midja, rygg, händer, armar, ben, fötter och leder. Om inflammationen exempelvis sitter i en fot ("hälsporre") så väljer man fotprogrammet och får behandling på expertnivå. Bättre kan det inte bli.

Här är mer information om den: HK-D508A.

Fungerar detta på dig? Här är fri provningsrätt, dvs öppet köp. Prova först och bestäm sedan om du ska fortsätta behandlingen. För betalning finns många alternativ i Klarnas system.


 

Räkna med 3-4 veckors behandling

Tyvärr ser vi ofta att läkemedel mot förkylningar, så kallade "anti-inflammatoriska läkemedel" också används mot inflammationer i vävnader. Det fungerar inte och kan istället förvärra skadorna. De döljer symptomen men inflammationen finns där likväl, och försämras. Med tiden kan det bli allvarligt och till och med kräva operation.

inflammationer i armbågar är besvärande eftersom de begränsar arbetsförmågan. Våra apparater läker sådant snabbt.

Den snabbaste läkningen av inflammationer som vi har upplevt med våra apparater var 3 dygn. Kunden hade en rejält uppsvullen armbåge ("tennisarmbåge") och problemet hade funnits några månader.

Sådan fullträff kan vi inte utlova till alla, men att problemen försvinner ganska snart kan vi ändå lova. Normal tid för läkning kan vara upp till en månad.

Anledningen till att inflammationer kan vara svårläkta är att inflammationsämnena i barriären är större än blodkropparna. Om man inte provocerar bort barriären kan inflammationen bli kronisk och vålla nya skador då nerver och senor växer ihop - tendinos. Då krävs kirurgi som läkarna helst vill slippa eftersom det är lätt att skada antingen senan eller nerven, eller båda. Då blir det nya problem.

Vi erbjuder apparater och enkel teknik för självbehandling av alla inflammationer i muskler, senor, senplattor (fasciiter), slemsäckar (bursiter) mm. Med hjälp av terapin läks alla inflammationer utan att behandlingen tillför negativa biverkningar till hjärta, kärl, mage, tarm, njurar eller lever.


 

En ytterligare fördel med behandlingen är att muskelmassan förstärks. Detta innebär både förbättrad genomblödning via större blodkärl och starkare muskler där skadan var. Detta betyder också att risken minskar för att nya inflammationer ska uppstå igen.

Fungerar detta på dig? Prova gärna. Här är alltid öppet köp.

Våra instruktioner är på svenska och din lärtid är cirka en timme. Sedan kan du köra behandlingen helt korrekt. Du märker genast när den börjar ta.

För betalning finns en mängd alternativ i Klarnas system - kort, faktura, konton, uppskjuten betalning etc.