Titta gärna också på våra vävda elektroder för artrosleder :

 

 

 


PRNE Medical
Snorres väg 6
SE-14833 Ösmo

Kontakt för rådgivning om behandlingar och apparatval:

073 1274890

+4673 1274890

eller via epost:

support@prne.se

 

 

Behandla dina artroser med hjälp av ultraljud samt elterapi - TENS/EMS - i kombination

 


 

Artros är en inflammatorisk nedbrytning av brosk som måste stoppas genom att först avbryta inflammationen Välkommen till vår e-butik. Här är alltid öppet köp och om du blir intresserad av den behandling vi föreslår nedan så kostar det ingenting att ta hem en apparat för att prova. Efter några dagars tillvänjning märker du att den hjälper.

Blir du inte nöjd så skickar du tillbaka apparaten.

Men om du behåller den så har du ett kvalificerat hjälpmedel mot din artros och därefter kan den ingripa mot andra problem - inflammationer, ischias, muskelskador mm - som kan dyka upp efterhand.

Du har en egen "klinik" hemma helt enkelt. Använd den också på dina djur, även de drabbas.

En artros är en skadad led med brosknedbrytning i en led som är inflammerad (= artrit). Det är således två problem som ska behandlas - brosknedbrytningen och inflammationen.

Själva inflammationen får inte glömmas bort. Den kan vålla skador som blir värre än brosknedbrytningen. Immunförsvaret kan tro att inflammationen är det "normala" i kroppen och då börja angripa övrig, frisk vävnad. Inflammationen kan också sprida sig och skapa nya problem på andra platser i kroppen.

Så gör vad du kan för att läka inflammationen med sin brosknedbrytning. Behandlingen måste ske i den ordningen.

HK-D508A kan arbeta med flera metoder för att behandla artroser Vi har en apparat i sortimentet - HK-D508A - som är en av de bästa i världen för att behandla artroser eftersom den också behandlar inflammation. Den har både terapeutiskt ultraljud och elektroterapi (TENS och EMS) i sig. Båda behövs här.

Den har också speciellt expertprogram för behandling av leder.

Behandling mot artroser sker i 3 steg.

  • 1. Dämpa inflammationen. Artrosens inflammation utvecklar ämnen vars uppgift är att skydda leden från infektioner. Detta skydd ska normalt finnas några veckor, men sedan måste det bort så att läkande blod kan nå brosket. Om detta inte sker av sig självt måste man hjälpa till med ultraljudet, annars fortsätter nedbrytningen. Ultraljudet skjuter resolut bort de spärrande ämnena från leden.
  • 2. I steg 2 ska det skjutas in vätskebindande ämnen i brosket så att detta mjuknar, vätskas upp och ledfunktionen därmed förbättras. Detta görs med ultraljudet på exakt samma sätt som skönhetssalongerna använder för att föryngra hud, ta bort rynkor mm. Det är dessutom exakt samma ämne - hyaluronserum - i båda fallen. Detta finns receptfritt på alla apotek. Processen att skjuta in ämnet med ultraljud kallas Sonofores.
  • 3. Efter ultraljudets två inledande uppgifter, vilket tar 5 - 10 minuter, kör man ovan nämnda expertprogram för leder (Joints) via elektroterapin cirka 20-30 min per dag. Programmet innehåller både TENS och EMS i en kombination som är särskilt gynnsam för läkningen.

Gör detta några veckor så blir det snart bättre. Sedan fortsätter du tills problemet är borta.

Klicka gärna här för att läsa mer om HK-D508A

Villkoret för att läka skadat brosk i artroser är dock alltid att det finns broskceller kvar i den slitna leden. Annars finns inga celler som kan förnyas med hjälp av blodets syre och näring.

Har du startat behandlingen i tid behövs kanske inte heller några fler åtgärder, du slipper konstjorda leder med de problem som dessa kan innebära.

 


Är detta något för dig? Prova gärna. Du har alltid öppet köp. Att behandlingen ger effekt märker du omgående även om den totala läkningsprocessen kan ta några månader.

För betalning finns en mängd alternativ i Klarnas system - kort, faktura, konton, framskjuten betalning etc.


Förebygg och avbryt förstöringen av brosk och benvävnad

Kör först ultraljud för att tvätta bort inflammationen, därefter elterapi för att öka genomblödningen Ultraljudet kan också användas i förebyggande syfte. Om du har leder som belastas hårt i ditt arbete, sport, idrott eller annat så kan du öka broskets hållfasthet mot förslitning genom att öka mängden hyaluronsyra i brosket. Kanske slipper du då handikappas så småningom?

Men om artrosen kommer så innebär det en inflammatorisk förstöring av brosk i leden. Då är det viktigt att det sätts in motåtgärder medan det ännu finns brosk kvar i leden. Annars finns inga celler som kan nybildas.

Den skada som ligger till grund för artrosen behöver inte heller ha drabbat själva brosket. Det räcker med en enkel skada på omgivande ligament så kan detta ge fullt utvecklad ledartros efter några år på grund av inflammationen. Den sprider sig nämligen och kan också vålla skelettskador.

Så undvik detta. Terapeutiskt ultraljud med hyaluron är en mycket enkel och billig metod för att slippa handikapp.

 

Hundar drabbas ofta av artroser i höftleder

Större hundar drabbas lätt av höftartroser. Kör ultraljud mot dessa. En grupp som verkligen kan drabbas av svåra artroser är våra kära vovvar, särskilt de större hundarna. Om du äger en hund och en ultraljudsapparat så skjuter du in hyaluronsyra i hundens höftleder då och då.

På så sätt håller hunden sig frisk hela livet och slipper drabbas av artrosbesvär under sina sista år. Hundarna blir inte stressade av behandlingen eftersom den varken hörs eller känns.